gaming PC

Wanneer je een vette game wilt spelen moet deze natuurlijk niet vastlopen tijdens het spelen, met een echte gaming PC van Azerty heb je hier zeker geen last van. Voor ieder spel, hoe groot of hoe klein die is heeft de webshop de beste computer in het assortiment. Ieder spel vraagt om andere eisen, wat voor budget je ook hebt er is altijd wel een geschikte computer voor jou bij. Ook de randapparatuur zoals muizen, toetsenborden en stuurwielen zijn interessant voor de echte game fanaat. 

gaming PC

Verschillende groepen per budget

Niet iedereen heeft de luxe om veel geld uit te geven voor een gaming PC, maar bij Azerty zijn we wel van mening dat iedereen ongeacht je budget een computer moet kunnen kopen om een spel te spelen. Daarom zijn er groepen gemaakt, van een eenvoudige computer tot een geavanceerd model waar je werkelijk alle spellen mee kunt spelen. Met een Bronze computer kun je met een beperkt budget toch een redelijke game spelen, Silver en Gold zijn wat duurder maar de specificaties daarvan zijn wel uitgebreider.

Champions League onder de computers

Wil je deel uitmaken in de Champions League onder de computers dan ga je voor de Diamond serie. De beste onderdelen zijn gekwalificeerd om deze ultieme gaming PC samen te stellen. De computer presteert als de beste, welke game je ook speelt alles wordt tot in het kleinste detail weergegeven in zeer vloeiende realistische beelden. Bij Azerty hebben ze ook het ideale scherm om nog meer te genieten van jouw favoriete spel. Een betere combinatie dan deze computer en een scherm zijn niet mogelijk.