B&B

Een droom van vele mensen is het beginnen van een bed & breakfast. Als je zeker weet dat je dit wil beginnen dan is het belangrijk om hier een waterdicht plan voor te maken, zodat je zeker weet dat het een succes wordt. Uit hierin natuurlijk ook je eigen creativiteit en denk na hoe jij zou willen waar een bed & breakfast aan zou voldoen. Een helder plan waar wij je mee helpen.

Schrijf je in bij de KVK

Voordat je met de marketing begint, moet je je natuurlijk inschrijven bij de kvk. Hiermee registreer je namelijk dat jij geoorloofd bent om mensen te ontvangen voor de bed & breakfast.

Locatie

Je zal waarschijnlijk al weten waar jij je bed & breakfast wil gaan starten. Echter is het belangrijk om dit bij de gemeente van de desbetreffende plaats na te gaan. Er mag namelijk niet op elke plek zomaar een bed & breakfast worden gestart. 

Voorzieningen

Dan begint nu het leukste gedeelte, want wat wil jij in je bed & breakfast hebben? De basisvoorzieningen zijn natuurlijk een bed, woonkamer, keuken en badkamer. Maar je kunt ook uitbreiden door een sauna of jacuzzi te plaatsen. Denk hierbij niet alleen na over de mogelijkheden, maar ook of de voorzieningen aansluiten op de wensen van bezoekers. Er moet natuurlijk wel vraag zijn naar de extra voorzieningen en voornamelijk de bereidheid van bezoekers om daar meer voor te betalen. 

Veiligheid

Een bed & breakfast moet ook veilig zijn. Denk hierbij aan een veilige vloer zowel binnen als buiten. Binnen kun je bijvoorbeeld laminaat vloer leggen en buiten kun je gaan voor sierbestrating uit Friesland van Hoek Havelte. Vergeet ook niet om brandalarmen te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *