Voor een afwisselende en ergonomische kantoorroutine heb je met één druk op de knop een het in hoogte verstelbaar bureau. Door zijn functionaliteit maakt het dagelijkse kantoorwerk veelzijdiger. Voor veel werknemers staat bureauwerk centraal: een slechte houding en bewegingsloosheid zijn vaak ongewenste gevolgen. In feite raden fysiotherapeuten en artsen een in hoogte verstelbaar bureau aan, dat beweging stimuleert, zelfs tijdens het werken. Het in hoogte verstelbare bureau stelt je in staat om de aanbevolen houding op de kantoorwerkplek te veranderen en helpt rugpijn en vermoeidheid te voorkomen. Met een druk op de knop brengen de elektromotoren het bureau geruisloos en snel omhoog, waardoor je comfortabel kunt wisselen tussen zitten en staan. De gepersonaliseerde hoogteverstelling maakt het bureau geschikt voor alle bouwwerken.

Ingebouwde geheugen-functie

Met de ingebouwde geheugenfunctie kunnen 3 verschillende hoogte-instellingen worden opgeslagen, zodat je ze indien nodig met een druk op de knop eenvoudig kunt oproepen. Het meegeleverde bedieningspaneel kan met 2 houtschroeven afzonderlijk op het tafelblad worden gemonteerd. De automatische uitschakeling beschermt het bedieningspaneel tegen onnodig energieverbruik. De kosten van een verstelbaar bureau variëren sterk op de markt. Handmatig verstelbare bureaus zijn goedkoper dan elektrische bediending, maar zijn net iets te omslachtig.

Productiviteit en gezondheid met één druk op de knop

De term ‘ergonomie op de werkplek’ staat bovenaan de lijst met suggesties voor zoekopdrachten op internet. Dit is waar deze flexibele tafel scoort: elektrisch in hoogte verstelbaar met een druk op de knop en in seconden. Hierdoor kunnen gebruikers de dagelijkse zittijd op kantoor verminderen zonder aan productiviteit in te boeten. Want ook staand kan op deze manier bureauwerk gedaan worden en zijn de rug- en dijspieren gespannen en dus ook van bloed voorzien. Dit bevordert de bloedsomloop, rekt de rug en bevordert in het algemeen de beweging. Dit leidt weer tot een verhoging van de productiviteit en tevredenheid van uw medewerkers, die daardoor minder vaak last hebben van houdingsstoornissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *