Wil jij uit voorzorg een test laten doen? Hoewel je dit bij de GGD kunt doen, is er met de huidige vraag naar testen een enorme drukte bij de afsprakenlijn. Zo zul je eerst misschien wel een uur in de wacht moeten staan om überhaupt een afspraak in te kunnen plannen, vervolgens moet je een aantal dagen wachten tot je langs kunt gaan voor een test en daarna is het ook nog eens afwachten hoelang het gaat duren voor je de uitslag hebt. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten, zeker niet als het haast heeft. Gelukkig is er een alternatief dat de oplossing voor je biedt, namelijk de 15 minuten coronatest.

15 minuten coronatest

Wil je snel een test laten afnemen en snel de uitslag krijgen? Dan kun je een 

15 minuten coronatest bestellen

. Je kunt makkelijk en snel via de website een afspraak inplannen en een tijd kiezen. Omdat er talloze locaties in Nederland zijn, is er bijna altijd een locatie bij jou in de buurt, binnen een straal van maximaal +/- 20 km. Wil je nog meer gemak? Dan kun je het ook op locatie doen, meer informatie hierover vind je ook terug op de site. Om het nog makkelijker voor je te maken, kun je ook een afspraak inplannen voor meerdere mensen. Zo kun je bijvoorbeeld voor je gezin of je vriendengroep gelijktijdig een afspraak maken om je te laten testen, voor als je bijvoorbeeld samen op vakantie wilt gaan (als de maatregelen dit toelaten natuurlijk).

Snel resultaat

Je krijgt binnen 15 minuten na het testen al je uitslag. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en hoef je niet onnodig in quarantaine als je nergens last van hebt. Een test kan echter nooit en te nimmer de richtlijnen van het RIVM vervangen. Houd je hier dus te allen tijden aan. Heb je geen klachten en ben je niet in aanraking geweest met iemand die besmet is, maar wil je wel graag een test afnemen? Dan kun je zeker een 15 minuten coronatest bestellen. Mocht je daarna op reis willen of moeten, kun je hier ook gelijk een reiscertificaat aanvragen. 

Veilig

Allereerst worden alle testen uitsluitend gedaan door professionele en vakbekwame medewerkers met de juiste kwalificaties. Zo weet je dat de testen op een veilige en correcte manier worden uitgevoerd en kun je daardoor ook vertrouwen op de betrouwbaarheid en juistheid van de uitslag. Het is natuurlijk ook belangrijk hoe er met je gegevens wordt omgegaan, zeker na de recente gebeurtenissen van de GGD. Omdat er hier geen centraal en landelijk register hoeft te worden opgebouwd, worden er veel minder gegevens van je opgeslagen en zijn er veel minder gevaren op kwaadwillenden. Doordat de afspraken gewoon via internet kunnen worden gemaakt, zijn er geen tientallen medewerkers van callcenters die bij je gegevens zouden kunnen en worden deze dus ook niet gelekt. Wacht daarom niet langer, je kunt meteen een 15 minuten coronatest bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *