22 januari 2022

Dag en nacht een verklaring aan kunnen vragen

2 min read
vog online aanvraag

Een vog online aanvraag kun je dag en nacht doen bij vog-aanvraag.info, je bent niet gebonden aan tijd waarbij je een afspraak moet maken. Voor veel mensen kost een afspraak bij de gemeente maken veel tijd die anders besteed kan worden, online is sneller en eenvoudiger. Je hoeft alleen maar het formulier in te vullen en dan weg te sturen, ook de betaling gaat online dus daar hoef je ook niet over in te zitten. Als de dienst Justis je screening heeft bekeken dan krijg je de uitslag per post thuisgestuurd.

vog online aanvraag

Wat wordt er precies bekeken?

Je hebt je vog online aanvraag gedaan en je weet niet wat ze eigenlijk gaan doen met je gegevens? Wat wordt er eigenlijk gecontroleerd en hoe zeker ben je ervan of je wel een verklaring omtrent je gedrag krijgt? Een ding is zeker, als je geen delict hebt gepleegd dan zal je altijd een verklaring omtrent je gedrag krijgen. Ben je wel in aanraking geweest met justitie betekent dat niet direct dat je geen vog krijgt, dat ligt eraan hoe actueel je strafbare feit is en wat je hebt gepleegd.

Heb je bijvoorbeeld iets gedaan wat totaal niets te maken heeft met de functie die je gaat uitoefenen dan heb je grote kans dat je wel een verklaring omtrent je gedrag krijgt. Alleen ben je in aanraking geweest vanwege een zedendelict dan krijg je waarschijnlijk nooit een verklaring, tevens wordt dan overal teruggekeken en niet de standaard vier of vijf jaar die voor veel functies gelden.

vog online aanvraag