Handdoeken borduren

Een groot deel van de mensen maakt dagelijks gebruik van een handdoek. Zij gebruiken een handdoek bijvoorbeeld wanneer ze gaan douchen. Daarnaast wordt een handdoek gebruikt om je handen af te drogen na een toiletbezoek. Voor deze verschillende activiteiten zijn er ook verschillende handdoeken op de markt. Er zijn veel standaard vormen en maten handdoeken te verkrijgen. Ben je op zoek naar iets speciaals? Dan kun je zelf handdoeken laten borduren. Dit is al mogelijk vanaf 25 stuks. 

Handdoeken borduren

Verschillende kleuren

Als je zelf een handdoek samen wilt stellen, kun je zelf een kleur uit kiezen. Er zijn veel verschillende keuzemogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit Mint, Paars, Oranje, Zwart, Wit, Navy, Geel, Bruin, Roze en nog veel meer. Doordat er zo veel verschillende kleurmogelijkheden zijn, is er voor iedereen een gepaste kleur te verkrijgen. 

Handdoeken borduren

Afmeting van de borduring

Als je een eigen handdoek wil laten borduren, dan kun je kiezen uit verschillende grote borduringen. Deze grote is erg afhankelijk van je doeleinden. Wil je graag dat het logo opvalt en veel wordt bekeken? Kies dan voor een borduring van 20×6 cm. Wil je daarentegen dat de borduring erg opvalt? Kies dan voor een borduring van 10x6cm.