Ik heb altijd zin in nieuwe dingen proberen en toen ik onlangs te horen kreeg dat mijn contract niet verlengd kon worden omdat het bedrijf waarschijnlijk zou stoppen, ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat ik een nieuwe uitdaging kon aangaan. Ik heb toen gezien dat het lastig zou worden om weer nieuw werk in Nederland te krijgen omdat het in mijn sector allemaal erg moeizaam was om nieuw werk te vinden. Ik ben daarom gaan kijken of ik ook kon gaan werken in Portugal. Ik ben al vaak in dit land geweest en iedere keer als ik daar weer ben, vind ik het er weer heel erg fijn en daarom wilde ik graag weten of ik ook kon gaan werken in Portugal. Ik ben toen de mogelijkheden gaan bekijken die ik zelf kon vinden voor wanneer ik wilde werken in Portugal en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer online kon gaan zoeken naar mogelijkheden omdat ik moest zorgen dat ik geen gekke dingen zou gaan doen. Het is namelijk zo dat wanneer je niet even goed oplet, je heel snel dingen doet die niet per se heel handig zijn. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik kon gaan werken in Portugal zonder dat ik gelijk uitgebuit zou worden en ik heb gemerkt dat ik moest gaan kijken op de site van gedma.nl. Deze site is heel interessant voor mensen die graag willen werken in Portugal en het leek mij daarom goed om deze pagina eens goed door te nemen. Ik heb toen gezien dat je hier heel interessante mogelijkheden kunt vinden voor mensen die graag willen werken in Portugal en ook in andere landen in Zuid Europa. Ik ben daarom blij dat ik deze site op het spoor gekomen ben omdat ik gemerkt heb dat je hier heel mooie vacatures kunt vinden en dat je ook heel eenvoudig een reactie kunt plaatsen via deze site. Mocht u daarom ook graag informatie willen vinden op deze site, dan kunt u altijd even naar deze pagina surfen. U zult zien dat deze mensen steeds weer nieuwe kansen presenteren en voor mij was het daarom ook al heel snel duidelijk dat ik hier graag een reactie wilden insturen.

Ik kon via deze site gaan werken in Portugal

Ik wilde graag werken in Portugal en ik ben heel blij dat ik dat via deze site kon gaan doen. De mensen van deze site hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat je mooie vacatures kunt vinden en ik heb gemerkt dat je ook heel snel weet waar je aan toe bent wanneer je hier gaat solliciteren. Ik heb nu een mooie baan gevonden en ik ga dus binnenkort werken in Portugal.

Wilt u ook solliciteren?

Mocht u ook toe zijn aan een nieuwe uitdaging, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van gedma.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen wanneer u graag meer over een functie wilt weten

Ik hoop dat u hier ook een mooie bank kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *