Interim opdrachten

Sinds een aantal jaar maken veel bedrijven en andere organisaties gebruik van tijdelijke krachten. Als een organisatie een tijdelijke kracht of taak heeft, kunnen zij interim opdrachten uitzetten. In veel gevallen zijn het de grotere bedrijven die dit doen. Daarnaast staat de overheid er ook om bekend dat zij veel interim opdracht uitzetten. Veel mensen zullen al eens van het begrip interim opdrachten gehoord hebben. Toch zal het voor velen niet helemaal duidelijk zijn wat dit begrip nou eigenlijk betekend. Een interim opdracht is een opdracht die een zelfstandige buitenstaander voor een ander bedrijf kan vervullen. Dit kunnen veel verschillende opdrachten zijn. Het is mogelijk om aan de slag te gaan als interim managers. Daarnaast wordt de functie van functioneel beheerder regelmatig door middel van een interim opdracht vervult.

Tijdelijk

Wat is het verschil tussen ZZP en Interim?

Veel mensen vinden de termen ZZP, freelancen en interim erg verwarrend. Is dit voor jou ook het geval? Dan is dit niets om je voor te schamen. De termen lijken namelijk in zekere zin op elkaar. Een ZZP’er is een Zelfstandige Zonder Personeel, daar komt deze afkorting vandaan. In veel gevallen werkt een ZZP’er met zijn of haar handen. Daarentegen werkt een Freelancers vooral met zijn of haar hoofd. Daarnaast is een interimmer iemand die tijdelijk in een organisatie gaat werken. In veel gevallen is dit om alle orde op zaken te stellen binnen een organisatie. 

Organisatie

Interim opdrachten vervullen via Between

Ben je op zoek naar een interim opdracht? Neem dan eens contact op met het Between. Zij al sinds het jaar 2000 bezig om de beste opdrachtgevers aan de beste interimmers te koppelen. Dankzij de uitgebreide ervaring van Between is de kans groot zat zij binnen de kortste keren een passende opdracht gevonden hebben.