De tijd vliegt en daarmee komen ook steeds meer innovaties de hoek om kijken. Iedere branche krijgt zo nu en dan te maken met een revolutionaire innovatie, zo ook de logistieke branche. Wanneer we het hebben over intern transport moet men al gauw denken aan heftrucks, pompwagens en orderpicking wagens. Maar met de innovaties van tegenwoordig komt daar nu ook iets nieuws bij; een AGV. Een AGV, ook wel bekend als een automatic guided vehicle, kan je omschrijven als robots die goederen van A naar B verplaatsen. Door hoogwaardige software en de unieke combinatie van verschillende technieken zijn de AGV’s de toekomst van ieder magazijn, loods of fabriekshal. Waar dit vroeger enkel iets leek te zijn voor grote multinationals, is het tegenwoordig ook mogelijk om het op kleinere schaal uit te voeren. WEWO Techmotion helpt je hier graag bij.

Een passende oplossing voor ieder bedrijf

Wanneer je twijfelt om iets als AGV op te nemen in de interne logistiek van jouw bedrijf is dat zeker mogelijk. WEWO Techmotion levert hoogwaardig maatwerk, waardoor er voor ieder bedrijf een passende oplossing te vinden is. Het is dus niet zo dat je over een magazijn of loods moet beschikken van 10.000 m2, AGV is toe te passen in vele verschillende omgevingen. Ga gerust eens in gesprek met WEWO Techmotion om te kijken wat de mogelijkhaeden voor jouw bedrijf zijn.

Hoe werkt AGV?

De techniek achter een AGV is niet ontzettend moeilijk, als je natuurlijk weet waar je het over hebt. De specialisten van WEWO weten dit als geen ander en kunnen daarom voor jouw bedrijf een volledig passende oplossing opzetten. De motor achter het gehele proces is de software. Hiermee wordt de ruimte waarin de AGV zich moet bewegen in kaart gebracht en kan uitgewerkt worden welke taken hij zoal moet uitvoeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *