StoreSpot

Komt er een bezoeker om te kijken in je webshop, is natuurlijk het doel dat deze een aankoop doet en de volgende keer weer terugkomt. Door gericht te adverteren op je bezoekers vergroot je de kans dat zij terugkomen om nog een keer een aankoop te doen. StoreSpot is een specialist op het gebied van remarketing, zij kunnen precies zien wat een bezoeker doet op je website en zo een strategie bepalen. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen wel een product in de winkelwagen leggen, maar vervolgens gebeurd er niets en zien zij toch van de aankoop af. Door gericht te adverteren wordt er geprobeerd de klant terug te halen.

StoreSpot

Wat is remarketing precies?

Remarketing is in theorie niets anders dan nog een keer adverteren, het product waar de bezoeker interesse in heeft wordt gebruikt om de klant terug te halen naar de website. Omdat StoreSpot exact ziet wat de bezoeker doet kunnen zij zeer doelgericht een advertentie aan de bezoekers voorschotelen. Dit heeft als doel de klant of de aankoop af te laten ronden, of toch een aankoop te laten doen. Met de code die er wordt gebruikt kun je ook precies zien welke bezoeker is geweest op je website, en vervolgens geen aankoop heeft gedaan. De producten waar de bezoeker interesse in heeft wordt getoond in de advertentie.

StoreSpot

Ook om bestaande klanten weer terug te halen

Wil je dat je website bekender wordt en meer mensen je website zien? StoreSpot kan er ook voor zorgen dat bestaande klanten weer terugkomen om eventueel een aankoop te doen. Alle advertenties die getoond worden komen bij de bezoeker bekend voor, ze zijn namelijk weergegeven in de stijl van je website. Producten die in je webshop voorkomen worden namelijk gebruikt in de advertenties, remarketing kan zeer succesvol zijn en zorgen voor een verhoging van je omzet. Meer conversie betekent meer omzet en uiteindelijk meer winst onderaan de streep.