3 december 2021

Maak de mooiste sticker zelf

2 min read
zelf stickers maken

Vaak ben je bij een sticker kopen gebonden aan bepaalde variaties of afbeeldingen waaruit je kunt kiezen, maar heb je er wel eens aan gedacht om zelf stickers maken? Bij stickerkoning.nl kun je namelijk je eigen sticker ontwerpen, je bepaald niet alleen je eigen afbeelding maar ook de vorm van de sticker. Heb je een maatwerksticker nodig die tot in de perfectie op maat moet zijn? Geen probleem, je geeft de exacte maat aan en het wordt geregeld.

Voor bedrijven en particulieren

Voor zowel bedrijven als particulieren maakt het bedrijf stickers, vanuit de collectie kun je een keus maken maar zelf stickers maken voor een bedrijf is ook mogelijk. Op deze manier maak je bijvoorbeeld stickers met het logo van je bedrijf, origineel om ergens op te plakken of reclame mee te maken. De aantallen die je nodig hebt bepaal je zelf, dit kunnen zowel grote als kleinere aantallen zijn. Stickers kunnen op verschillende soorten materialen worden gedrukt, zowel vol kleur of zwart wit. 

zelf stickers maken

Verschillende doeleinden

Voor promotie zijn stickers uitermate geschikt, maar ook als decoratie in een ruimte thuis kun je er alle kanten mee op. Heb je een ander soort sticker nodig, bijvoorbeeld een vloersticker dan ben je bij de stickerkoning ook aan het goede adres. Met zelf stickers maken zorg je ervoor dat je altijd de leukste sticker hebt, en niet onbelangrijk in het juiste formaat. Stickers zijn ook te bestellen als je budget wat minder is, op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om de stickers te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *