Wil je graag meer klanten binnenhalen? Bijvoorbeeld voor je webshop of juist voor je B2B organisatie? Dan is het een goed idee om na te denken over manieren waarop je dit kunt gaan doen natuurlijk! Er zijn allerlei verschillende methodes, maar sommigen springen er nu eenmaal bovenuit. Ben je benieuwd wat je kunt doen om meer klanten binnen te halen? Lees dan gauw door!

Facebook messenger marketing

Facebook messenger marketing is een fantastische manier om meer klanten binnen te halen. Je kunt namelijk bots bouwen die geautomatiseerd gesprekken voeren met jouw doelgroep, en zo bijna ‘gratis’ extra verkopen realiseren of in ieder geval service verlenen. Men vertelt anderen nu eenmaal graag over prettige ervaringen, dus de kans op extra word-of-mouth klanten is ook nog eens groot!

Events

Met een pandemie is een live event eigenlijk bijna niet denkbaar, maar daar buiten en zelfs tijdens kan het toch nog een fantastische manier zijn om nieuwe klanten binnen te halen. Men snakt momenteel naar waardevolle ervaringen, want het leven is nu eenmaal niet meer zo spannend als het een ruim jaar geleden was. Denk dus na over creatieve manieren om toch succesvolle events te organiseren en vergroot zo de kans dat je nieuwe klanten aantrekt!

SEA

Adverteren in Google is inmiddels alweer een flink aantal jaartjes de ruggengraat van online marketing, en met goede reden! Wereldwijd gebruiken we de populaire zoekmachine nog altijd onvoorstelbaar vaak, en adverteren op zoekwoorden die bij jouw product of dienst passen is daardoor nog altijd een ontzettend goede manier om nieuwe klanten binnen te halen. Dat komt vooral omdat men, met het intoetsen van een zoekopdracht, hun intentie kenbaar maakt. Zij zijn daadwerkelijk geïnteresseerd in hetgeen je laat zien, omdat zij er zelf naar hebben gezocht. Je kunt je dus voorstellen dat dit nieuwe klanten oplevert!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *