3 december 2021

Verpakkingen die milieuvriendelijk zijn

2 min read
kartonnen verpakkingen met FSC-logo

Dozen en verpakkingen maken moet tegenwoordig ook op een milieuvriendelijke manier gebeuren, we denken aan de volgende generatie dat ook zij een gezond leven kunnen hebben. Bij Dings.nl worden kartonnen verpakkingen met FSC logo geleverd aan onze klanten, op deze manier heb je de zekerheid dat alle materialen die worden gebruikt goed zijn voor het milieu. Gebruik je de dozen voor de food of de drankenindustrie, dan is daar ook het BRC ioP certificaat gebruikt. Je weet dat er dan aan de hoogste eisen voor hygiëne en voedselveiligheid wordt gehanteerd bij de verpakkingen.

kartonnen verpakkingen met FSC-logo

Gebruik je eigen verzenddozen

Onder kartonnen verpakkingen met FSC logo kunnen ook verzenddozen bedoeld worden. Bij Dings.nl kun je deze dozen ook laten vervaardigen, stel je voor dat klanten direct weten dat de doos afkomstig is van jouw bedrijf. Herkenbaarheid is een belangrijk teken, of je nu met een verpakking in de supermarkt te maken hebt of met een doos om artikelen te verzenden. Voor een webwinkel is dit misschien wel van nog meer belang, je bent niet alleen herkenbaar maar je maakt nog een stukje marketing ook. Op deze manier heb je meerdere kansen om nog meer omzet te genereren.

kartonnen verpakkingen met FSC-logo

De snackbar doet ook mee bij Dings.nl

Wanneer je bij de snackbar een hamburger besteld denk je niet na over kartonnen  verpakkingen met FSC logo. Ook een pizza restaurant kan gebruik maken van de dozen, wat je maar wilt is te bedrukken op de vele soorten dozen. Er zijn verschillende soorten dozen die elk hun unieke eigenschappen hebben. In de chocolademarkt worden veel iconische dozen gebruikt, dit komt door de vormen die de dozen veel hebben. De voedselveiligheid wordt gegarandeerd door het BRC certificaat wat de verpakkingen hebben. Waarvoor je ook kartonnen verpakkingen nodig hebt, bij Dings.nl kun je terecht voor al je verpakkingen in iedere markt.