zelf stickers maken

Je zult het ongetwijfeld wel een keer hebben meegemaakt, of juist niet, en daarom kom je er zelf op dit moment niet uit: een afscheidsfeestje voor een collega. Vaak is het zo dat we afscheidsfeestjes hebben voor collega’s die we niet zo goed kennen, maar we toch verplicht zijn om enige vorm van een cadeau mee te nemen. Ondanks dat je de collega niet goed kent, wil je wel een persoonlijk geschenk hebben. Wellicht weet je niet goed wat deze collega leuk vindt: houdt hij of zij van moderne kunst aan de muur, van auto’s, drank, van voetbal, of juist iets compleet anders? Daarom is het handig om iets te kiezen wat vrij algemeen is, zoals kunst.

Kunst als geschenk?

Wellicht is dit iets wat je niet zo snel zelf voor de geest zou halen als idee voor geschenkcadeaus. Maar dit kan zo gepersonaliseerd worden en op maat gemaakt dat het precies past bij de persoon aan wie je het gaat schenken. Er zijn vrijwel geen mensen die niet van kunst houden. Zeker op het moment dat het gepersonaliseerd is, valt het bijna altijd heel goed in de smaak. Geschenken hebben het beste effect op het moment dat ze persoonlijk zijn en de ontvanger persoonlijk raken, vandaar dat dit geschenk altijd geschikt is. 

Meer voorbeelden?

Wellicht is dit nog niet concreet genoeg voor je en vraag je af wat voor voorbeelden er hierin zijn. Een goed voorbeeld zijn de Artihove.nl bronzen beelden die je kunt bestellen. Er zijn zowel kleine als grote beelden in allerlei verschillende uitvoeringen en voor iedereen is er wel iets passends. Ook vind je hier andere dingen zoals sculpturen, tuin beeldjes, kunst voor aan de muur en of dat er andere dingen. Ook kun je een aanvraag doen voor een kunstopdracht. Hierbij geef je aan waar je naar op zoek bent en wat je graag zou zien en gaan zij hiermee aan de slag. Behalve dergelijke dingen kun je hier ook nog bijvoorbeeld mooie urnen bestellen, voor wanneer je een naaste verliest of niemand kent dit moet doormaken. Zo maak je een nare gebeurtenis in ieder geval op een bepaalde manier mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *