Er is een bewezen reeks stappen die u kunt volgen om uw succes te garanderen wanneer u online een klein bedrijf start. Ik heb duizenden mensen succesvolle bedrijven zien starten en laten groeien door het volgende te doen:

  • Zoek een behoefte en vul deze in.
  • Schrijf een exemplaar dat verkoopt.
  • Ontwerp en bouw een gebruiksvriendelijke website.
  • Gebruik zoekmachines om verkeer naar uw site te leiden.
  • Bouw een deskundige reputatie op voor uzelf.
  • Volg uw klanten en abonnees via e-mail.
  • Verhoog uw inkomen door middel van back-end verkopen en upselling.

Start een onderneming waar mensen behoefte aan hebben

De meeste mensen die net beginnen met online ondernemen, maken de fout om eerst naar een product te zoeken en vervolgens naar een markt.

Begin met een markt om uw kansen op succes te vergroten. De truc is om een groep mensen te vinden die op zoek zijn naar een oplossing voor een probleem, maar niet veel resultaten vinden. Het internet maakt dit soort marktonderzoek gemakkelijk:

Bezoek online forums om te zien welke vragen mensen stellen en welke problemen ze proberen op te lossen.

Doe trefwoordonderzoek om trefwoorden te vinden die veel mensen zoeken, maar niet veel concurrentie hebben met andere sites.

Bekijk uw potentiële concurrenten door hun sites te bezoeken en te kijken wat ze doen om aan de vraag te voldoen. Dan kun je wat je hebt geleerd gebruiken en een product maken voor een markt die al bestaat – en het beter doen dan de concurrentie.

Internet veranderd

Het internet verandert zo snel dat een jaar online gelijk staat aan ongeveer vijf jaar in de echte wereld. Maar de principes voor het starten en laten groeien van een succesvol online bedrijf zijn helemaal niet veranderd. Als u net een klein bedrijf online begint, houdt u zich aan deze volgorde. Als je een tijdje online bent geweest, doe dan een korte review en kijk of er een stap is die je verwaarloosd hebt, of die je in de eerste plaats nooit hebt gedaan. Met de basis kun je niet fout gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *