bedrukte aanstekers

Er zijn in Nederland diverse bedrijven die allemaal een andere marketingstrategie aanhouden. Qua marketing zijn er dan ook onwijs veel mogelijkheden. Om tot een geschikte marketingstrategie te komen, is het allereerst van belang dat je jouw doelgroep bepaald. Als je je richt op een markt waarbij een gedeelte van deze groep veel rookt, kan er ook gekozen worden voor bedrukte aanstekers. Met bedrukte aanstekers kan je namelijk een erg grote groep mensen bereiken. Vooral wanneer men rookt kan het zijn dat de bedrukking van de aansteker ter sprake wordt gebracht. Dit kan vervolgens tot interesse leiden en zelfs tot kopers van een ander product of dienst. 

Waar deel je de aanstekers uit?

Wanneer je ervoor hebt gekozen om aanstekers te bedrukken, is het van belang dat je nadenkt over de locatie waar je deze uit gaat delen. Een locatie waar je de aanstekers zou kunnen uitdelen, is bij de Primera. Zo zou je kunnen afspreken dat zij de aanstekers kosteloos ontvangen en dat zij deze mogen verkopen. Hierdoor ontstaat er een win-win situatie die voor jou kan leiden tot het meer verkopen van bepaalde diensten of goederen. Naast deze strategie zijn er nog tal van andere strategieën die je kunt toepassen om meer te verkopen. 

bedrukte aanstekers

Vind een betrouwbare leverancier

Als je ervoor hebt gekozen om aanstekers te laten bedrukken, is het allereerst van belang dat je een betrouwbare leverancier vindt. Houd er hierbij rekening mee dat een duurzame samenwerking op de lange termijn voor de beste resultaten zorgt. Maak daarom duidelijke afspraken en wees bereid om ook te betalen voor een stukje service. Op de lange termijn zal je daar namelijk het beste resultaat mee bereiken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *