Webdesign

SolidWebdesign is een ervaren bureau dat inmiddels ruimschoots 100 websites van begin tot eind heeft ontwikkeld. Dat zijn websites, –shops en webapplicaties van alle soorten en maten voor een uiteenlopend klantenbestand. Van B-to-B klanten tot B-to-C klanten. Maar ondanks die vele verschillende websites en webshops en evenzovele klanten, is onze werkwijze doorgaans hetzelfde.

Webdesign

SolidWebdesign bouwt exclusief met open-source content managementsystemen; WordPress, Joomla! en Drupal. Zo waarborgen wij dat onze klanten niet afhankelijk van ons worden. Wij willen namelijk dat onze klanten bij ons blijven omdat ze ons een prettige, professionele partij vinden om mee te werken, niet omdat wij het hen moeilijk maken om over te stappen.

Structuur bepaalt bouw. Daarom beginnen we ons proces met een flowchart. Deze flowchart maakt de structuur van de site visueel waardoor we deze gemakkelijk met onze klanten kunnen bespreken. Het geeft aan welke pagina’s nodig zijn en waar er eventueel submenu’s in het hoofdmenu aangebracht moeten worden. Daarnaast brengen we met de flowchart in kaart welke content en functionaliteiten naar welke pagina’s moeten. Nadat de flowchart is besproken met de klant en goedkeuring heeft, beginnen we aan de vormgeving van de site in Adobe InDesign.

Te veel websites lijken tegenwoordig op elkaar. Om te voorkomen dat ook onze websites bij de massa’s gaan horen krijgen ze stuk voor stuk een uniek ontwerp van de hand van onze artdirector en vormgevers. Deze ontwerpen worden gemaakt met de eindgebruiker constant in het achterhoofd, om gebruiksgemak te vergroten.

Webdesign

Ook kunnen wij het gehele natraject verzorgen van de bouw van uw website. Denk dan bijvoorbeeld aan hosting, beveiliging en online marketing.

Of u nu op zoek bent naar een bureau voor een simpele website, een grote webshop of een webapplicatie, maar altijd met een doordacht, uniek ontwerp dat is toegespitst op uw eindgebruiker, wij staan voor u klaar.

Staat deze werkwijze u aan? Neem dan gerust contact met ons op. Solid-webdesign.nl