22 januari 2022

Wil jij je haar langer laten groeien? Volg het kappersadvies!

2 min read

Bij de meeste mannen staat lang haar heel goed, mits het gezond is en met een beetje zorg en planning is uitgegroeid. Het is echter belangrijk om te weten dat er veel meer nodig is dan alleen het uitgroeien van je haar. Het is namelijk geen excuus om 18 maanden lang een hoed te dragen en te verwachten dat je haar netjes gelaagd en gevoed is! We geven je hier de beste tips.

Overweeg regelmatig je kapsel

Zelfs als je jouw haar langer wilt laten groeien, is het nog steeds belangrijk om regelmatig kapsels te overwegen. Hoewel je haar natuurlijk zal groeien en het knippen ervan in dit stadium wellicht contra-intuïtief kan lijken, is het geleidelijk toewerken naar het ideale kapsel veruit de beste manier om het gewenste eindresultaat te bereiken. Jouw kapper kan namelijk een vorm creëren die jouw haar helpt mooi uit te groeien. Op deze manier zul je er toonbaar uitzien tijdens het uitgroei proces!

Wil je bij jou in de buurt langs een deskundige kapper voor meer advies? Ga naar barber afspraak maken om direct een datum te prikken!

Vraag deskundig advies aan je kapper

Wanneer je eenmaal besloten hebt welk kapsel je precies wilt hebben, is het alsnog handig om deskundig advies van je kapper te vragen. Zorg ervoor dat je duidelijk bent tegenover je kapper wat je precies wilt, zodat die precies weet welke vervolgstappen er moeten worden ondernomen om jouw haar tijdens het uitgroei proces er alsnog goed uit te laten zien.

Om te communiceren wat je precies wilt, kan het aan te raden zijn om een foto te laten zien van wat je met je haar wilt bereiken. De kapper kan dan specifieker advies geven over hoe vaak je je haar precies moet laten knippen tijdens het uitgroei proces, welke producten je het best kan gebruiken en welke andere suggesties en aanpassingen je moet doen om ervoor te zorgen dat je je geweldig voelt met je haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *